Segons informa l’Institut per a la Diversificació i Estalvi de l’Energia – IDAE -, el Ministeri d’Energia, Turisme i Agenda Digital, en el marc del Pla Nacional d’Acció d’Eficiència Energètica 2014-2020, destina 221,8 milions d’euros a programes d’eficiència energètica, dels quals ja s’han convocat els corresponents a enllumenat públic i transport per valor de 32,5 milions d’euros.

En les pròximes setmanes es publicaran en BOE les ajudes destinades a PIME i gran empresa en el Sector Industrial, juntament amb les dirigides a la rehabilitació energètica d’edificis, els imports dels quals, procedents del Fons Nacional d’Eficiència Energètica 2017, ascendeixen a 63,7 i 125,6 milions d’euros respectivament.

Des de ACV estarem pendents d’aquests programes a fi d’incorporar les màximes ajudes possibles en tots els nostres projectes.

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *